

Live Program at a GlancePreliminary Program – June 2025

SonoCon 2025 Program and Event Schedule									
Friday, October 3	, 2025								
Pre-Con Sessions		Room 2 – Julien/Gagnon/Walker		Room 3 – Suzor-Côté		Room 4 - Delfosse			
9:00 am – 12:00 pm		Leadership Bootcamp		Bowel/Contrast Boot Camp		Renal	Artery Doppler US Bootcamp		
Welcome! Registration opens at 1:00 pm									
Opening ceremony 2:30 – 2:45									
Concurrent Sessions		Room 1 – Beethoven/Chopin		Room 2 – Julien/Gagnon/Walker		Room 3 – Suzor-Côté			
3:00– 4:00 pm		Live Demo- Renal Artery Doppler		Fetal Hearts for the Sonographer		Ultrasound Engineering Research			
	10-minute transition								
4:10 – 5:10pm		Live Demo Generalist		Cervical Length in Pregnancy		Valsalva and Stress Echo in HCM			
5:15 – 7:00 pm		Exhibitor Reception – Exhibit Hall							
Saturday, Octobe	r 4, 2025								
8:00-9:00 am	Breakfast – Exhibit Hall								
9:00 – 9:15 am	Opening Remarks/Land Acknowledgement – Plenary Room								
9:15 – 9:45 am	Awards Presentation								
9:45 – 10:30	Keynote Address – Plenary Room								
10:30 – 11:00 am	30 Minute - Break								
Concurrent Sessions	Room 1	- Beethoven/Chopin	Room 2 – Julie	n/Gagnon/Walker	Room 3 – Suzor-C	ôté	Room 4 - Delfosse		
11:00 – 12:00 pm	Live Demo – Obstetrics		Pediatric Uterine and Ovarian Development		Case Studies in Breast Imaging		Vascular US: Infra-Inguinal Arterial Bypass		
12:00-1:00 pm	Networking Lunch – Exhibit Hall								
1:00-2:00 pm	Live Demo- Bowel		Fundamentals of Neonatal Brains		Supplemental Breast Screening: More than just numbers		Vascular US TBC		
	10-minute transition								
2:10 – 3:10 pm	Live	Demo – Generalist	alist Pediatric Cardiac US Simulation Acute Appendictis in Adapting		Gen Z in Education: Adapting to a new Learning Landscape				
3:10 – 3:40 pm	30 Minute Break								
3:40 – 4:40 pm	Live Demo – Ergonomics in US from Theory to Practice		US Measurement of Arterial Stiffness		C-Section Scar Ector Pregnancy Case Stu		Clinical Placement: A Heart- to-Heart Talk		
7:00 – 9:00 pm	Social Night in the Foyer – time TBD								

SonoCon 2025 Subject to Change October 3-5, 2025

Sunday, October 5, 2025								
8:30-9:00 am	Breakfast – Exhibit Hall							
Concurrent Sessions	Room 1 – Beethoven/Chopin	Room 2 – Julien/Gagnon/Walker	Room 3 – Suzor-Côté					
9:00-10:00 am	Live Demo – MSK US/Wrist	Tele-Medicine – More than just a phone call	TBD					
10:00 – 10:15 am	15-minute break							
10:15 – 11:15 am	TBD	Interventional MSK Procedures	Elevate Technologies: Simulation in US Education					
11:15 – 11:25	10-minute transition							
11:25 – 12:25 pm	Keynote/Panel Lecture – Plenary Room							
12:25-12:30 pm	Closing Remarks (grab and go snack for the road)							

SonoCon 2025 Subject to Change October 3-5, 2025